אירועים
הרצאה: הבלתי אפשרי- מאוד אפשרי!
האירוע ייחל בעוד:
תאריך עברי | תאריך לועזי | שעה | מיקום |
---|---|---|---|
י"ט אדר א' התשפ"ב | יום ראשון, 20/02/2022 | 19:00 | מרכז קהילתי מפגשים |
תאריך עברי | י"ט אדר א' התשפ"ב |
---|---|
תאריך לועזי | יום ראשון, 20/02/2022 |
שעה | 19:00 |
מיקום | מרכז קהילתי מפגשים |
לרגל חודש פברואר יוצא מן הכלל, חודש המודעות לאנשים עם צרכים מיוחדים, אנו מזמינים אתכם/ן להרצאתו של עופר בן דור - מרתוניסט העוסק שנים בספורט אתגרי ובמסעות בעולם.
בן דור עוסק שנים בפעילויות התנדבותיות בעלות מעורבות חברתית גבוהה וכיום מתפקד כחבר מועצת המנהלים של עמותת "אתגרים" אשר הוקמה בשנת 1995 על ידי קבוצה של נכי צה"ל ואנשי שיקום. מטרתה העיקרית של העמותה היא לאפשר לילדים, בני נוער ובוגרים עם מגבלות פיזיות, חושיות ונפשיות לחזק את ביטחונם העצמי, למקסם ולממש את הפוטנציאל האישי הגלום בהם באמצעות פעילויות ספורט אתגרי בטבע.
בהרצאה מספר בן דור כיצד התגלגלו חייו והובילו אותו בגיל 46 להתאמן ולאמן למרתון בחור בשם בז'ה (עיוור מלידה) כשהם רצים לאורך כל הדרך קשורים יד ביד אחד לשני. בן דור מתאר את הקשיים בדרך, את ההתגברות על המכשולים וכיצד מצאו עצמם 4 שנים לאחר מכן בשיא, בהופעתם המשותפת באולימפיאדת בייג'ין וסיום במקום ה – 5 בעולם.
בהתאם להנחיות משרד הבריאות, הכניסה לאירועי תרבות מותנית בהצגת תו ירוק.
ע"פ ההנחיות תתאפשר כניסה רק למי שהציג: תעודת מתחסן / תעודת מחלים / תוצאת בדיקת קורונה שלילית.
ההנחיות חלות על כלל הלקוחות מעל גיל 3. יש להתעדכן על כל שינוי בהנחיות אלו.