חיפוש באתר

אירועים

בטיחות המזון שאנו אוכלים היום ובעתיד

האירוע ייחל בעוד:
על האירוע:

הרצאתו של מרצה פרופ' ברוך רובין, חוקר ומרצה בפקולטה לחקלאות בנושאי הדברה וסביבה חקלאית

• שימוש בתכשירי הדברה בחקלאות המודרנית – בשביל מה?
• שאריות חומרי הדברה במזון – מושגי יסוד, מה וכמה מותר.
• מה אסור ומי הרגולטור המפקח על זה.
• האם המזון האורגני בטוח יותר?

לחצו למילוי פרטים וקבלת מידע נוסף:
שם: מייל:
טל:
הוסף ליומן
צרו קשר:
מתנסנט חוגים הצהרת נגישות
WhatsApp chat