אירועים
בטיחות המזון שאנו אוכלים היום ובעתיד
האירוע ייחל בעוד:
תאריך עברי | תאריך לועזי | שעה | מיקום |
---|---|---|---|
י"א טבת התשפ"ב | יום רביעי, 15/12/2021 | 10:00 | חדר ניצן |
תאריך עברי | י"א טבת התשפ"ב |
---|---|
תאריך לועזי | יום רביעי, 15/12/2021 |
שעה | 10:00 |
מיקום | חדר ניצן |
על האירוע:
הרצאתו של מרצה פרופ' ברוך רובין, חוקר ומרצה בפקולטה לחקלאות בנושאי הדברה וסביבה חקלאית
• שימוש בתכשירי הדברה בחקלאות המודרנית – בשביל מה?
• שאריות חומרי הדברה במזון – מושגי יסוד, מה וכמה מותר.
• מה אסור ומי הרגולטור המפקח על זה.
• האם המזון האורגני בטוח יותר?
לחצו למילוי פרטים וקבלת מידע נוסף: